Book Now

Restai dhe Bar

Discover

Përjetoni magjinë të cilën mund t’a gjeni vetëm në resortin tonë duke shijuar ushqimin e kulturave të ndryshme nga e gjithë bota. Përgatitja dhe përzierja profesionale mes përbërësve të pijeve tona krijon shije unike dhe kompleton momentet tuaja!

Ushqimi

Receta origjinale nga kultura të ndryshme të botës

Shijoni ekskluzivisht shijet më të përsosura të cilat nuk i keni provuar më parë. Përgatitur nga shefat tanë të kuzhinës!

Ushqimi

Veçanti në çdo specialitet

Përjetoni freskinë dhe delikatesën në çdo pjatë të servuar në resortin tonë të mrekullueshëm.

Ushqimi

Detajet krijojnë perfeksionin

Ushqimi në shtëpinë tonë të madhe është i freskët dhe i pasur me vlera ushqyese. Shefat tanë të kuzhinës sjellin specialitetet më të veçanta dhe të pasura me shije të parezistueshme.

Shija e Ushqimit

Ndjeni freskinë e pijeve dhe aromën e ushqimit të përsosur

Bar

Përbërës të freskët me shije të veçantë!

Në Pinea, çdo pije ka shije të veçantë dhe të freskët. Shijoni momentet tuaja dhe përjetoni kënaqësinë e pijeve të përgatitura me shumë dashuri.

Bar

Vetëm për shijen tuaj unike!

Rifreskojini ditët e ngrohta duke zgjedhur koktejin tuaj të preferuar, pa alkool apo me alkool. Për ne është kënaqësi t'ju sjellim shijen tuaj të preferuar.

Bar

Miksologë profesionistë për pije perfekte!

Ne kemi mbledhur miksologët më të mirë në resortin tonë për të krijuar lloje të ndryshme koktejesh dhe pijesh vetëm për ta bërë qëndrimin dhe përvojën tuaj në resortin tonë të paharrueshëm.

Book your room

Step into a home that
completely spoils the sense