Book Now
Main

Përjetoni
eksperiencen unike

Discover
RRETH HOTELIT

Shndërroni pushimet tuaja në
një eksperiencë të cilën gjatë do e mbani mend.

Përjetoni momente të paharruara në ambientin luksoz të PINEA HOTEL dhe shijoni pushimet që i keni ëndërruar gjithmonë, në ambientin cili plotëson të gjitha kërkesat tuaja.

DHOMAT

Lundroni në rehatinë dhe
elegancën e dhomave tona!

Discover

Apartments

Discover

Terrace Lounge Beach

Spa
Discover

Spa & Wellnes

Discover

Dinning & Bar

Book your room

Step into a home that
completely spoils the sense