Book Now

Komoditeti

Discover
Terrace Section Image

Terrace
Lounge Beach

Pas çdo dite të shoqëruar nga dielli, ne shijojmë shkëlqimin e hënës! Ambienti ynë krijon rehati dhe ndjenjë relaksi në çdo moment duke bërë secili përjetim unik dhe të paharruar.

Spa &
Wellness

Ne sigurohemi që përveç trupit, të çlodhet edhe mendja juaj!
Prandaj dhuroni vetes tuaj rehatinë dhe qetësinë të cilën e meritoni në hapësirat tona komode. Gjeni paqen tuaj me ne!

Book your room

Step into a home that
completely spoils the sense